Wanneer je besluit met JOSS Design in zee te gaan, mag je vertrouwen op een doortastende, professionele, detailgerichte aanpak. We komen graag bij je langs. In jouw showroom of bedrijf. Vanuit daar kijken we samen naar jouw wensen, ideeën en mogelijkheden…

Stap 1: Wensen en budget

De twee belangrijkste elementen om mee te starten zijn: jouw wensen en je budget. 

We maken graag een afspraak met je. We komen dan bij je langs om je wensen te bespreken en het bijbehorende budget onder de loep te nemen. 

Het is aan ons om te kijken hoe we een perfecte fit tussen beide kunnen bewerkstelligen. 

Aan de hand van dit alles, maken we een plan en begroting op maat. Volledig aansluitend op de ideeën en mogelijkheden die bij jou passen. 

Stap 2: Moodboard

Kun jij je vinden in ons plan en de begroting? Dan gaan we over tot stap 2. We creëren een moodboard voor je. Een visueel document dat jouw wensen en ideeën vertaalt naar beeld. Hier ontstaat als het ware de eerste ontwerprichting. 

Stap 3: Plan van aanpak 

Word jij net zo blij van het moodboard als wij? Dan is het tijd om het complete plan uit te gaan tekenen.

We maken een planning, een 3D tekening, plattegrond tekening en voorzien je van verschillende geshopte foto’s, zodat je op voorhand écht een goed beeld krijgt van ‘voor’ en ‘na’, eventueel aangevuld met een filmpje.

Stap 4: Fotografie

Indien gewenst zorgen we er na afronding van het project voor dat jouw spiksplinternieuwe interieur/showroom/winkel professioneel wordt vastgelegd op beeld, zodat je dit – trots als je bent – met iedereen die het maar wil zien, kan delen. Op je website, in je folder, op social media. Allemaal mooie salestools waar wij je graag in ondersteunen door middel van sterk beeld. 

Neem contact op!