Advies op maat

We voorzien je graag van advies op maat. Dat wil zeggen: We zorgen met veel plezier, toewijding en professionaliteit voor een interieur dat bij jouw bedrijf past, dat de ‘problemen’ oplost waar je tegenaan loopt en dat bovendien zorgt voor een glimlach van oor tot oor. 

Ons advies op maat bestaat uit een begroting, plan van aanpak, moodboard en draaiboek. Het advies wordt ondersteund door een plattegrondtekening, diverse 3D-tekeningen en geshopte foto’s (voor en na). 

Door jarenlange ervaring kan JOSS design snel schakelen. We tappen in op je wensen, creëren een passend plan met bijbehorende uitstraling nemen werk uit handen en tillen zo jouw huis, bedrijf of winkel naar een hoger plan (én een hogere omzet).

Vraag een offerte aan

Presentatie

Sales-technisch gezien, is het zeer zeker interessant om JOSS design eens in te huren voor een presentatie. Hoe we dat voor ons zien, zo’n presentatie? Jij nodigt vanuit jouw bedrijf op één avond 6 tot 8  klanten uit. Wij gaan met deze klanten binnen je winkelomgeving aan de slag. 

We vertellen je klanten alles over kleur en inrichting, daarnaast voorzien we hen van specifieke informatie over de ruimte die zij graag willen (re)stylen. 

Vervolgens begeleiden we hen in het maken van een moodboard, zorgen voor een passende kleurenwaaier en we leggen hen lekker in de watten met een fijne goodiebag. 

1 avond, 6-8 potentiële klanten, volop inspiratie, ijzersterke salesmogelijkheden!

Vraag een offerte aan

Fotografie

Je kunt JOSS design ook inhuren om je ruimte, product óf team op beeld vast te laten leggen. We hebben op basis van jarenlange ervaring een goed getraind oog (zowel op interieur als op fotografiegebied). En dat getrainde oog zorgt ervoor dat dat wat je wil laten vastleggen, ook echt goed naar voren komt op beeld. De uitkomst? Waardevol en werkbaar beeld.  

Vraag een offerte aan